Startpagina E-mail sturen naar Clean Desk Sitemap CleanDesk.nl Links
Nieuws en tips Diensten voor particulieren en bedrijven Profiel Wendy de Peuter Trainingen & Workshops Contact opnemen met Clean Desk
 

Workshops & Trainingen


Terug naar overzicht trainingen
 

Training
"To do or not to do - meer doen met minder stress"

Training Efficiency & Timemanagement

voor office managers, management assistentes en (directie)secretaresses

Ben je office manager, management assistente of (directie)secretaresse? Dan krijg je waarschijnlijk steeds meer te maken met toenemende informatiestromen en werkdruk. To do lijsten, e-mail en ad hoc verzoeken vragen je aandacht en versnipperen de dag. Wil jij zo ontspannen, proactief en overzichtelijk mogelijk leren werken?

 

Al geruime tijd verzorgen Ester Braat (trainer en coach) en Wendy de Peuter (Professional Organizer) efficiencytrainingen in het bedrijfsleven voor managers, leidinggevenden en coaches.

 

In het najaar van 2011 geven zij de training ‘To Do or Not To Do’. De vierdaagse training is gericht op office managers, management assistentes en (directie) secretaresses die:

  • veel werkdruk ervaren en regelmatig moeten preseteren onder druk;
  • zich willen specialiseren op het gebied van efficiency en timemanagement;
  • beter willen leren omgaan met onderbrekingen en lastige collega's en
  • te maken hebben met reorganisatie, deadlines en piekbelasting.
In deze training leer je in een groep van 6-10 deelnemers efficiency- en timemanagementproblemen herkennen en oplossen. De twee trainers vullen elkaar aan en zijn beiden aanwezig – met een intensieve training als resultaat waarin je écht je werkstijl onder de loep neemt.

Na de training ben je in staat efficiencyproblemen in een breder kader te plaatsen. We bieden je gerichte handvatten om doelgericht en proactief te werken. Door je nieuw opgedane vaardigheden werk je met meer plezier, lever je kwaliteit en bereik je je gewenste doel.

Trainsters

Ester Braat heeft zich, naast haar werk als fysiotherapeut, sinds 1997 gespecialiseerd in het trainen van groepen en individuen in efficiënt functioneren op de werkplek en het behalen van levensdoelen. Ester volgde onder andere de driejarige opleiding tot coach en counsellor in de Transactionele Analyse (TA) bij de TA-academie.

Wendy de Peuter is sinds 2003 Professional Organizer, ze geeft trainingen timemanagement aan groepen en individuen. Daarnaast ondersteunt zij klanten bij het op orde brengen en houden van hun administratie en werkplek, ze brengt rust en ruimte zodat mensen kunnen doen wat ze ècht willen doen en/of wat van hen wordt verlangd. Wendy verzorgt het onderdeel timemanagement bij de cursus voor startende Professional Organizers bij de NBPO.

De denkkaders van de trainsters komen uit de Transactionele Analyse, het Neurolinguistisch Programmeren (NLP) en de aanpak van o.a. Stephen Covey (The Seven Habits of Highly Effective People), Julie Morgenstern (Organizing from the Inside Out) en David Allen (Getting Things Done).

Programma

De trainingsdagen zijn een combinatie van theorie en oefeningen m.b.t. professional organizing, timemanagement en efficiëinte communicatie. De oefeningen zijn gebaseerd op voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Waar en wanneer

Data:

donderdag 17 en vrijdag 18 november 2011

donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2012

Tijd:

elke trainingsdag: 9.30-12.30 uur en 13.30-16.30 uur

Locatie:

Zaandam

Prijs:

€ 895,00* exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch en werkboek


In-company
Prijs op aanvraag, bedrijfsspecifieke inhoud mogelijk.

Meer informatie en aanmelding
Voor meer informatie over de training kun je contact opnemen met Wendy de Peuter, via de pagina 'contact' op deze website. Wil je je aanmelden? Vraag dan een inschrijfformulier op via wendy.depeuter@officerescue.nl. Inschrijven kan tot en met 10 november 2011.

* Snelle beslissers die zich voor 27 oktober 2011 inschrijven betalen slechts     € 795,00 exclusief BTW.

Terug naar de homepage

 
 
Clean Desk is aangesloten bij:
Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers & VrouwenNetwerkZaanstadPlus
© Clean Desk Professional Organizing | 2011
Design: Petra Kraan | Tekst: Wendy de Peuter