Startpagina E-mail sturen naar Clean Desk Sitemap CleanDesk.nl Links
Nieuws en tips Diensten voor particulieren en bedrijven Profiel Wendy de Peuter
Contact opnemen met Clean Desk
                       Professional Organizing

(Renť van Barreveld Fotografie)
   

Wie is Wendy de Peuter

Als directiesecretaresse heb ik jarenlang ervaring opgedaan met archiveren, ordenen en organiseren. Daarnaast weet ik als moeder van twee jonge kinderen, met een vaak reizende echtgenoot en werkend als professional organizer goed hoe je zorg- en werktaken kunt combineren.

Het is erg leuk om te zien hoe blij klanten kunnen zijn als je langs komt. Soms hoef ik niet eens veel aanwijzingen te geven, maar is het belangrijker dat ik er gewoon ben, de zogenaamde 'stok achter de deur'. Met anderen zet ik een systeem op, waardoor het ordenen van spullen en tijd makkelijker gaat. Mijn uitgangspunt is dat mensen kunnen leven en werken op een manier die bij hen past en die hen de gelegenheid geeft de dingen te doen die ze willen doen.

Elke klant is anders, maar dat maakt het zo leuk!

Als lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) heb ik de beroepscode ondertekend. In deze beroepscode beloof ik het beroep van Professional Organizer zorgvuldig en professioneel uit te oefenen met respect voor de belangen van mijn cliŽnten en ten aanzien van mijn beroepsgroep.

Omdat ik het belangrijk vind om mijzelf regelmatig bij te scholen heb ik de Leergang Senior Professional Organizer gevolgd bij de School voor Organizing. Sinds mei 2013 mag ik mij Senior Professional Organizer noemen. 

Volg mij op twitter: @OrganizingWendy
 
 
Clean Desk is aangesloten bij: APDO-UK
Clean Desk is actief voor: Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers
© Clean Desk Professional Organizing | 2014
Design: Petra Kraan | Tekst: Wendy de Peuter