Publicaties

Het SuccesManagementSpel

SMSpel - de doos

De coachings toolkit voor effectieve individuele coachingsgesprekken en resultaatgerichte teambijeenkomsten.

Wat doe je met Het SuccesManagementSpel?

  • Krijg kwalitaiten en ontwikkelpunten op tafel en versterk competenties.
  • Help (team)doelen formuleren en vertaal deze in gewenst gedrag.
  • Kom tot een hoogwaardig Persoonlijk of Team OntwikkelPlan (POP of TOP).
  • Trechtermodel: snel en zeer gestructureerd naar de kern.

Het SuccesManagementSpel is ontwikkeld door Dr. Miranda Langedijk en Wendy (Zwart-) de Peuter.

Dr. Miranda Langedijk is (team)coach, trainer en strategisch HRM consultant. Zij is gespecialiseerd in professionalisering en burn-out preventie. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring, waarin ze voor een groot aantal (internationale) klantorganisaties heeft gewerkt, zoals Unilever, Achmea, Heineken, KPMG, PWC, KPN en ABN Amro, alsmede in het onderwijs, en voor de zorg, overheidsinstellingen en gemeentes.

Zij biedt resultaatgerichte professionele (team)coaching, training en intervisie aan managers en professionals die, effectiever en in balans, succesvoller willen (samen)werken en communiceren. Miranda is auteur van twee boeken over HRM en zij geeft regelmatig presentaties over succesmanagement.

Wendy de Peuter is professional organizer en efficiency coach. Na 7 jaar werkzaam geweest te zijn als directiesecretaresse, ordent ze als professional organizer sinds 2003 tijd en ruimte, bij mensen thuis en op de werkplek. Ook in trainingen helpt zij klanten rust en ruimte te creëren, waardoor zij toekomen aan wat ze echt willen doen. Wendy heeft onder meer gewerkt voor ING en de overheid.


Professional Organizing, je leven op orde

Geschreven voor MBO studenten: dit boek is een inleiding in professional organizing. In Nederland is professional organizing, het aanbrengen van orde en overzicht en daarmee rust in je leven, een relatief recent verschijnsel.

Professional Organizing je leven op orde - voorkant

Het boek begint met een kennismaking met het vak, de ontstaansgeschiedenis, definities en de belangrijkste uitgangspunten. In het praktijkgedeelte wordt aandacht besteed aan keuzes maken, ordenen en opruimen en de voordelen als je professional organizing toepast op je werk en in je privé-situatie.

De auteurs Linda Groen en Wendy Zwart-de Peuter zijn beiden al jarenlang werkzaam als professional organizer. Hun ervaringen met veel verschillende klanten hebben zij in dit boek verwerkt tot een stevige basis om je leven op orde te krijgen en te houden. Wijnand Prins is al vele jaren actief in de ontwikkeling en de praktische toepassing van wet- en regelgeving en vernieuwende vormen van maatschappelijke dienstverlening.